Home Hírek Évszázadokig élnek a zsarnokok a gyönyörű új Dream Válogatás kötetben

Évszázadokig élnek a zsarnokok a gyönyörű új Dream Válogatás kötetben

Ritkán látni olyan gyönyörű borítót, mint az Everless eredeti kiadásáét, így nagyon drukkolok, hogy magyarul is azzal érkezzen a kötet. Mert bizony jön, a Dream Válogatás facebook oldalán szavazni is lehet, hogy mely borítót kapja. És hogy miről szól ez a sikeres YA disztópia? A borító alatt meglelitek a fülszöveget is! Várható magyar megjelenés 2019 tavasz!

Sara Holland – Everless

Sempera királyságában idővel fizetnek, amelyet kivonnak a vérből, vashoz kötnek és meg is esznek azok, akik tovább akarnak élni. A gazdag arisztokraták, például a dúsgazdag Gerling-család, halálra adóztatják a szegényeket, hogy évszázadokkal megtoldhassák a saját életüket.

Senki sem gyűlöli jobban a Gerlingeket, mint Jules Ember, aki tíz éve az apjával együtt a szolgálatukban állt, amíg egy végzetes baleset arra nem kényszerítette őket, hogy éjnek évadján meneküljenek el a fényes kastélyból. Amikor Jules rájön, hogy az apja haldoklik, tudja, hogy vissza kell térnie Everlessbe, időt kell szereznie az apjának, mielőtt örökre elveszítené.

Ám a visszatérés Everlessbe több veszéllyel – és kísértéssel jár – mint Jules várta. Hamarosan beletéved a sötét titkok mocsarába, és nem tud választani két testvér között, akikről azt hitte, hogy sohasem fogja viszontlátni őket. Döntéseivel megváltoztathatja a sorsot – sőt, magának az időnek a sorsát.

Victoria Aveyard, Kendare Blake és Stephanie Garber rajongói habzsolni fogják ezt a lélegzetelállítóan kalandos, tüzesen romantikus és hátborzogatóan titokzatos regényt.

„Sara Holland szenvedélyes mesemondó. Az Everless új és félelmetes dimenziót ad a véges idő témájának.” Stephanie Garber, a New York Times bestsellerszerzője, a Caraval írója