Home Szösszenetek Körkérdés: És Te miket szereztél be a nyári könyvakciók alatt?

Körkérdés: És Te miket szereztél be a nyári könyvakciók alatt?

Ha nyár, akkor könyves akciók – ezt már lassan minden moly megtanulja. Tény, hogy ebben az időszakban a kiadók nagy leárazásokkal kecsegtetnek, nem csak a nagyok, hanem a kicsik is.

nyar-konyv

Nehéz ebben az időszakban csukva tartani a pénztárcát, és nem beszerezni azokat a szépségeket, amikkel vagy régóta szemezett az ember, vagy a kedvezményes árat látva a bepróbálás mellett döntene.

Én sem bírtam ki, hogy ne vásároljak be, és ami a legrosszabb: igazából sejtem, hogy ezeket a könyveket sokáig nem fogom elolvasni, és csak hörcsög üzemmódra vásároltam be belőlük, de… Ha jön egy zombitámadás, akkor jó pár hónapig nem fogok unatkozni. Azért ez is valami, ugye?

Azért büszke is vagyok magamra, mert sok akcióra sikerült nemet mondanom, és tulajdonképpen csak négy alkalommal csábultam el, és akkor sem nagy összegben.

Kétszer a Könyvmolyképzőnél, mert ott ritkán van akár -45% kedvezmény. A Tescóban is bevásároltam 2.000 forintért jó pár könyvet. Még az Alexandra akció csábított el, és mivel van a városban Alexandra bolt, így az ingyenes átvétel miatt nehéz volt erősnek maradnom.

Lefotóztam, hogy miket vásároltam a nyáron, és igen, fent vagyok Instagramon is! Kíváncsian várom ám, hogy ti miket szereztetek be! Volt olyan, akivel elszaladt a ló? Netán sikerült nemet mondani? 🙂