Home Hírek Írói válságban Elle Kennedy! Később érkezik az új Off-Campus kötet

Írói válságban Elle Kennedy! Később érkezik az új Off-Campus kötet

Az írói válság bizony komoly dolog, és még az olyan imádott és termékeny sztárírókat is eléri, mint Elle Kennedy. Az írónő egy hírlevélben számolt be erről az olvasóinak.

Tavaly lett bejelentve, hogy érkezik az Off-Campus spin-off kötete, amiben Dean kishúga, Summer, és a jól ismert Fitzy a főszereplők. A kötet eredetileg tavasszal jelent volna meg Amerikában.

Srácok, jobb könyvet érdemeltek, mint amilyet most, ebben a pillanatban meg tudnék írni. Elsietni a történetet, és gyorsabban átadni nektek, nagy csalódás lenne mindannyiunknak” – írta az írónő a hírlevelében.

Elárulta azt is, hogy nagyon szereti a történetet, és mindenképpen be fogja fejezni, de jelenleg nem tud erre koncentrálni.

Újra kell tölteni az agyam, és újra megtalálni a szavakat. Hamarosan elmegyek egy nyaralásra, ami remélhetőleg pihentető lesz, és nem sírok majd a sötét képernyőt bámulva” – írta az írónő, és emellett megköszönte mindenkinek a támogatást.

Szerintem Elle a lehető legjobb döntést hozta meg, mert ami nem megy, azt jobb erőltetni. Inkább jelenjen meg később a The Chase, és legyen ugyanolyan tökéletes, mint az eddigi Off-Campus könyvek, ugye?

Apropó, Off-Campus. Itthon idén érkezik a negyedik kötet, és jönni fog a Papír hercegnő harmadik része is, amiben Elle társszerző. Így mi biztos nem fogunk unatkozni.