Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Íme, 3 Shadowhunters plakát és egy promo kép a második évadhoz!

2017. január 02-án debütál a Shadowhunters második évada, így be is indult a kampány. Majdnem minden nap felfednek egy új posztert, eddig Izzy, Luke és Jace plakátja került ki, a héten pedig az EW meg is osztott egy promóciós fotót a második évadról.

SHADOWHUNTERS - Freeform's "Shadowhunters" stars Harry Shum Jr. as Magnus Bane, Matthew Daddario as Alec Lightwood, Dominic Sherwood as Jace Wayland, Katherine McNamara as Clary Fray, Alberto Rosende as Simon Lewis, Emeraude Toubia as Isabelle Lightwood and Isaiah Mustafa as Luke Garroway. (Freeform/Justin Stephens)

Ó, és ha már szóba került a sorozat: kiderült, hogy Sebastian már a második évad második felében feltűnik, a színészt pedig most castingolják. Kíváncsian várom kire esik a választás.

Alább az összes képet megnézhetitek, én pedig alig hiszem el, hogy már csak egy hónap, és újra Shadowhunterst nézhetek! Árnyvadászoknak pedig további jó hír, hogy már előrendelhető Cassandra Clare új könyve, a Lady Midnight is! Létezik-e ennél szebb ajándék egy árnyvadász számára?

shadowhunters-poster-01 shadowhunters-poster-02 shadowhunters-poster-03