Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Romantikára hangolva – Íme, 10 gyönyörű szerelmes könyves idézet

Romantikus vallomásokat mindig jó egy könyvben olvasni, ugye? 🙂 Én legalábbis kifejezetten szeretem őket, és bízom benne, hogy ti is.

Most összegyűjtöttem 10 gyönyörű szerelmes idézetet 10 regényből, amik minden bizonnyal romantikára hangolnak titeket is. Íme!

#1

„– Azt mondod, hogy már nem indulsz be tőlem? – hajtja le a fejét, így a nyakamon érzem a forró leheletét. Önkéntelenül megborzongok, mire halkan felnevet. – Valld be, hogy hiányzom neked.
Összeszorítom a számat.
Reed az enyémhez érinti az arcát, és tovább suttog a fülembe.
– Hiányzik neked a csókom. Hiányzik neked, hogy befeküdjek melléd az ágyba esténként. Hiányzik neked az érzés, amikor ideteszem a számat – csókol bele a nyakamba, amitől megint megborzongok. Újabb rekedt kuncogást érdemlek ki vele. – Ja… biztos egyáltalán nem hiányzom. Ugye, bébi?”
(Erin Watt: Megtört herceg)

#2

„– Miért nem mondtál le rólam soha?
Vállat vontam. – Mert vannak dolgok, amikre érdemes várni, annyira jók.”
(Brittainy C. Cherry: Tűzeső)

#3

„Sosem lennék képes gyűlölni téged. Add oda nekem a szívedet, Kacey. Én pedig mindent elfogadok, ami vele együtt jön.”
(K. A. Tucker: Ten Tiny Breaths – Tíz apró lélegzet)

#4

„– A jövőben… ha valami csoda folytán megint abban a helyzetben találod magad, hogy képes leszel beleszeretni valakibe… akkor légy szíves, belém legyél szerelmes!”
(Colleen Hoover: It Ends with Us – Velünk véget ér)

#5

„– Örökké szeretni foglak. Még akkor is, amikor már nem tudlak.
– Én is örökké szeretni foglak. Még akkor is, amikor már nem kéne.”
(Colleen Hoover: Confess – Vallomás)

#6

„Ha szerelmesek vagyunk valakibe, akkor bármit hajlandóak lennénk kockáztatni, hogy garantálhassuk a boldogságát. Akár a világvégét is.”
(Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss – Perzselő csók)

#7

„– Te vagy az utolsó gondolatom lefekvés előtt, és az első, amikor reggel kinyitom a szemem. Te vagy az igazi.”
(Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés)

#8

„Amikor megcsókolsz, Gwendolyn Shepherd, az olyan, mintha elveszteném a kapcsolatot a szilárd talajjal. Fogalmam sincs, hogyan csinálod, vagy hol tanultad. Ha egy filmből, akkor mindenképpen meg kell néznünk együtt. – Egy pillanatra elhallgatott. – Amit tulajdonképpen mondani akartam: amikor megcsókolsz, akkor semmi mást nem akarok többé, mint téged érezni, és a karomban tartani.”
(Kerstin Gier: Smaragdzöld)

#9

„– Totál beindítasz. Hát nem érted? – megfogja az államat, és mélyen a szemembe néz. – Te vagy az első fiú, akit kedvelek. Fogalmad sincs, milyen sokat jelentesz nekem. Nem érdekel a csomagolásod. Te érdekelsz. Az enyém vagy. Hozzám tartozol!”
(Rácz-Stefán Tibor: Túl szép)

#10

„Dávid elé lép, a két kezébe fogja az arcát, és hosszan megcsókolja. Dávid feloldódik a csókban, perceken át tudná folytatni, de Áron elhúzódik, és leül az ágy végébe. Túl messze tőle.
Áron haja izzadt, a smaragdzöld tekintete kutatón fürkészi, de Dávid pillantása lejjebb siklik. Áron egy olyan trikót visel, amiből tökéletesen látszik mellkasa. Dávid akaratlanul is sóhajt egyet.
Akarja őt. Áron az egyetlen, akit akar. Nincs egy fiú sem, akire ránézne. Egy sem, aki hozzá lenne fogható.”
(Rácz-Stefán Tibor: Mikrofonpróba)