Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Jön magyarul Penelope Wardtól a Neighbor Dearest!

Angelika blogja volt szemfüles, hála neki tudhatjuk, hogy a Publisher Marketplace tanúsága szerint a Könyvmolyképző Kiadó lecsapott a Neighbor Dearest könyvre! És mit lehet tudni róla? Egy korábbi cikkemben már elmeséltem, ezt most be is másolom. Íme!

* * *

A tavasz egyik legnagyobb kedvence volt Penelope Ward tűzforró regénye, a Stepbrother Dearest – Legdrágább mostohabátyám. Tudom, sokan sajnáltátok, hogy csak egy kötetes a regény, viszont itt a mentsvár: az írónő írt hozzá egy spin-off könyvet.

A Neighbor Dearest egy éve jelent meg Amerikában, az írónő pedig azt kommunikálja, hogy önálló kötet, ami teljesen érthető is, hiszen szólóban is olvasható. De!

* Figyelem! Stepbrother Dearest spoiler-veszély *

A két könyv között a kapocs Chelsea, akit Elec barátnőjeként szerethettünk meg a Legdrágább mostohabátyámban. Aki netán hozzám hasonlóan megkedvelte a lányt most örülhet, ugyanis végre Chelsea is rátalál a boldogságra! A Neighbor Dearest már az ő története.

„Azt hittem a szívem összetört Elec után, de most élek, és a szívem még hevesebben dobog Damienért

Ebben a kötetben Chelsea szomszédjába egy különleges srác költözik. „Damien a dögösebb verziója az exemnek” – narrálja a srácról. Chelsea miközben próbálja összeszedni magát és túllépni a szakításon, megismeri Damient, a dögös művészt, aki kifesti a hálószobája falát, és egyre közelebb kerülnek egymáshoz, de Damien kijelenti: nem akar többet barátságnál. De vajon miért? Mit titkol a fiú?

* Olvastad már a Stepbrother Dearestet? Ha nem, pótold most! *