Home Hírek Brutális áron jelenik meg júliusban az első Középsuli regény

Brutális áron jelenik meg júliusban az első Középsuli regény

A tinik körében brutális népszerűségnek örvend a Középsuli sorozat, így valahogy nem is meglepő, hogy immáron könyvben is olvashatóak lesznek a kalandok.

Hát mit mondjak, biztos sokan fognak örülni a könyvnek, de ilyen fülszöveggel valahogy kevésbbé bízom benne. A helyesírás egész rémes, leginkább amikor A felhők fölött 3 méterrel és a 13 Reasons Why kerül szóba – utóbbi amúgy simán lehetne 13 okom volt. Mégis, a legnagyobb pofátlanság szerintem az, hogy a 200 oldalas könyvért elkérnek 3.490 forintot.

A Rozi és az arab herceg kötettel nyit a könyvsorozat, amit Kis Olivér jegyez – legalábbis, az ő neve van a borítón. Alább megnézhetitek a fülszöveget is, a könyv ide kattintva előrendelhető, a megjelenés 2017. július 10-én esedékes. Ha valakit érdekel, hát hajrá!

Update: A kiadó időközben megváltoztatta a könyv árát. Már csak 1.990 ft, de anno 3.490 forintért lehetett előrendelni.

Kis Olivér – Rozi és az arab herceg

Helló emberek! Tudok valami nagggyon durvát!
Olivér vagyok. Olivér a rosszfiú, aki senkit sem hagy hidegen. Mert hát vagy szeretnek, vagy ami még jobb , utálnak. Háháhá.
Két hét Londonban, a Középsulis osztálytársaimmal: Rozival, a kis lúzerrel, Bendével a macsóval, és persze a barátnőjével, Barbival, aki szereti, ha minden olyan romcsiiii.
Találkoztatok ti már igazi herceggel? De olyan igazán tekintélyes, dúsgazdag, szinte mesebeli herceggel? Na én igen.
Elég komoly sztori. Olvassátok el. Annyit ígérhetek,hogy nagggy buli lesz!

Egy izgalmas, és varázslatos regény, nemcsak a legnépszerűbb magyar tinisorozat, a Középsuli rajongóinak,de mindazoknak , akik szeretik Leiner Laura könyveit, a Twilight , a Felhők Fölött Három Méterrel, vagy a 13 reasons why világát.