Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Van olyan szív, amely csak 12 évig dobog… – Megjelent a szívszorító Suzy és a medúzák

Nemrég jelent meg itthon Ali Benjamin világsikere, a szívszorító Suzy és a medúzák, aminek a filmes jogai már el is keltek, így nagy eséllyel hamarosan filmen is viszont láthatjuk a történetet.

Van olyan szív, amely csak négyszáztizenkétmilliószor dobban. Ami nagyon soknak tűnhet. De az az igazság, ez épp csak tizenkét évet jelent.” – kétségkívül ez az idézet már önmagában sok mindent elárul a történetről. Alább megnézhetitek a fülszöveget és a magyar borítót is. Az érdeklődésem nagyon felkeltette, bízom benne, hogy a tiéteket is.

* Kíváncsi lettél? Ide kattintva már most megrendelheted a könyvet *

Benjamin Ali – Suzy és a medúzák

Suzy mindig is többet tudott a világról, mint mások. Ismeri a hangyák alvási ritmusát. Tudja, hogy évente 150 millió medúzacsípés történik. Tudja, hogy egy átlagos általános iskolásnak 20 milliárd közös atomja van Shakespeare-rel. De azt sehogyan sem képes felfogni, hogyan lehetett ilyen rövid élete a barátnőjének, Frannynek… és miért pont akkor lett vége, amikor Suzy azt a szörnyű dolgot tette vele.

Suzy elkezd elméleteket gyártani, megvizsgálja a tényeket, és felkeresi a megfelelő szakembereket. Mindeközben csak reméli, hogy kutatása végén meg tud bocsátani saját magának… Ha sikerül bebizonyítania, hogy a rejtélyes medúzacsípés tehet mindenről, akkor talán megszabadulhat a gyásztól és bűntudattól.

Ali Benjamin szívszorító regényének megfilmesítési jogait az OddLot Entertainment vásárolta meg, producerei pedig a Holtodiglan, Eleven testek és a Vadon című filmen közösen dolgozó Bruna Papandrea és Reese Witherspoon lesz.