Home Szösszenetek Tudtad? Robert Pattinsont majdnem kirúgták az Alkonyatból!

Tudtad? Robert Pattinsont majdnem kirúgták az Alkonyatból!

Robert Pattinson éppen az új filmjét, a Good Time-ot reklámozta egy interjú során, amikor szóba került a Twilight. A színész elárulta: majdnem kirúgták a filmből. És miért? Mert nem mosolygott eleget.

Pattinson (a kezdetekben) komolyan vette a történetet, elolvasta a regényeket, és úgy értelmezte Edwardot, hogy tele van sötét érzelmekkel, és alacsony az önbecsülése. Szerinte egy ilyen vámpír nem mosolyog állandóan, akkor sem, ha éppen rátalál a szerelem. Pláne mert hozzá sem érhetett igazán Bellához, és mindig vissza kellett fognia magát.

A producerek viszont másként látták, pont az ellenkezőjét akarták, hogy Pattinson tényleg legyen vidámabb. “Tedd az ellenkezőjét annak, amit eddig csináltál, vagy még ma kirúgunk” – mondták neki. Azért próbáltak segíteni is, és adtak Pattinsonnak egy Twilight könyvet, amiben szövegkiemelővel kihúzták hányszor mosolyog Edward. Cserébe Pattinson azokat jelölte meg, ahol a karaktere a homlokát, szemöldökét ráncolta.

Nos, a végeredményt már tudjuk, Pattinsont híressé tette a szerep, azóta sokszor el is mondta, hogy nem csípte ezt a melót, és most már kaptunk is egy adalékot, hogy miért.