Home Hírek Gyorsan elhadarom – Lauren Graham most mindent kitálal!

Gyorsan elhadarom – Lauren Graham most mindent kitálal!

A Gabo Kiadó jóvoltából a Könyvfesztiválra itthon is megjelenik a Gilmore Girls-ből ismert Lauren Graham memoárja! A színésznő a Gilmore Girls első évadától kezdve mostanáig meséli el benne, hogy miként alakult a szakmai karrierje, és milyen szinglinek lenni Hollywoodban.

A képen Lauren Graham

Graham korábban is bizonyított már íróként, az Egy nap talán című regénye itthon is megjelent, szintén a Gabo Kiadó gondozásában. A Barnard Főiskolán BA-diplomát szerzett angolból, és a Déli Metodista Egyetemen MFA-végzettséget színjátszásból. New Yorkban és Los Angelesben él.

A sorozat mellett olyan hollywoodi szuperprodukciókban szerepelt, mint a Tapló télapó, Férjhez mész, mert azt mondtam, Evan, a minden6ó vagy az Édes november.

Alább megnézhetitek a könyv magyar borítóját és fülszövegét is. Kötelező olvasmánynak tűnik, ugye?

Lauren Graham – Gyorsan elhadarom

Ebben a kötetben Lauren Graham egy pillanatra megállítja az időt, és végignéz eddigi életén. Hangos nevetésre késztető történeteket mesél a gyerekkoráról, a karrierje beindításának időszakáról és arról, amikor évekkel később a Vásott szülők forgatásán a lakókocsijában ülve feltette magának a kérdést: „Te most… ööö… befutottál?

Őszintén beszél arról is, milyen szinglinek lenni Hollywoodban („Már vadidegenek is aggódtak értem, olyan sokáig voltam szingli.”), arról, amikor egy alkalommal meghallgatáson vett részt a feneke, valamint arról is, milyen volt zsűritagnak lenni A kifutóban („Mintha csak divatalapú rövidzárlatot kaptam volna.”).

Visszaemlékszik, milyen élmény volt, amikor megkapta a pergő nyelvű Lorelai Gilmore szerepét, valamint milyen érzés volt kilenc évvel később újra felvenni a szerepet, és mit jelentett neki mindez.

A könyvet fotók és a Szívek szállodája: Egy év az életben forgatása közben Graham által vezetett napló részletei színesítik. Olyan, mint egy kellemes, otthon töltött este, amikor mindent alaposan kibeszélünk a legjobb barátunkkal, nevetünk, történeteket mesélünk, és persze mindent gyorsan elhadarunk.