Home Hírek Ismerd meg a szerelem kémiáját! – Jön magyarul Krystal Sutherland regénye

Ismerd meg a szerelem kémiáját! – Jön magyarul Krystal Sutherland regénye

A Maxim Kiadó jóvoltából 2017. szeptember 25-én a hazai olvasók előtt is bemutatkozik Krystal Sutherland.

A szerelem kémiája című regény külföldön elég népszerű, a hazai változat Őri Péter gondos fordításában érkezik. Alább meg is nézhetitek a magyar borítót és a fülszöveget. Kétségkívül érdekes regénynek ígérkezik, remélem lesz időm elolvasni 🙂

Krystal Sutherland – A szerelem kémiája

Henry Page még sohasem volt szerelmes. Reménytelen romantikusnak képzeli magát, de az általa vágyott szerelem, amely olyan, mint a lassított felvétel, szapora szívverést okoz, és sem enni, sem aludni nem hagy, eddig nem bukkant fel az életében, legalábbis még nem.

Henry inkább a tanulásra koncentrál, hogy bekerüljön egy közepesen jó egyetemre, és minden vágya, hogy végre ő legyen az iskolai újság szerkesztője. Aztán a végzős évében, a harmadik kedden Grace Town besétál egy délutáni órájára, és a fiú azonnal tudja, hogy minden meg fog változni. Miután Grace-t és Henryt együtt felkérik az iskolai újság szerkesztésére, a fiú hamarosan azon kapja magát, hogy beleszeret a lányba.

Nyilvánvaló, hogy Grace valamiképpen sérült, de úgy tűnik, Henry ettől csak szebbnek látja őt, és semmi mást nem akar, mint segíteni neki újra összerakni a széttörött darabokat. Ez mégsem egy átlagos szerelmes történet.