Home Hírek Hegyek között – Új könyvadaptáció Kate Winslet főszereplésével

Hegyek között – Új könyvadaptáció Kate Winslet főszereplésével

Újabb könyvadaptációnak örülhetünk! Charles Martin itthon már korábban megjelent a Hegyek között című művéből forgattak filmet Kate Winslet és Idris Elba főszereplésével. A film hazai premierje 2017. október 26-án várható, ennek örömére a kiadó új, filmes borítóval is megjelenteti a regényt 2017. október 12-én. Alább megnézhetitek a trailert, a borítót, és a regény fülszövegét is.

Charles Martin – Hegyek között

Egy viharos éjszakán két idegen várakozik a Salt Lake City-i repülőtéren. Ashley Knox vonzó, sikeres újságíró, az általa olyannyira várt esküvőjére igyekszik.

Dr. Ben Payne ortopédsebész és nem mellesleg tapasztalt hegymászó éppen egy orvosi konferenciáról tart hazafelé, hogy a másnapra előjegyzett műtétjét elvégezhesse. A közelgő hóvihar miatt azonban valamennyi járatot törölték. Az egyetlen kiutat egy idős ember, Grover charterjárata jelenti így keresztezi egymást a két fiatal sorsa.

Ám olyasvalami történik, amire a legrosszabb rémálmukban sem gondoltak. Repülőjük lezuhan, és hamarosan szembe kell nézniük a kegyetlen valóssággal: a faggyal, az éhséggel, a szédítő magassággal, a reménytelenséggel, önmagukkal és egymással is. Egy szívszorító és minden erejüket felemésztő küzdelem kellős közepén találják magukat, amelyet a hegyekkel és saját érzelmeikkel vívnak.