Home Az írókról Így örül Jenny Han A fiúknak, akiket valaha szerettem filmnek

Így örül Jenny Han A fiúknak, akiket valaha szerettem filmnek

Szombaton tudtuk meg, hogy film készül A fiúknak, akiket valaha szerettem könyvből, azóta pedig kaptunk jó pár kulisszák mögötti fotót is.

Jenny Han (balról a második) így pózol a Song lányokat alakíto színészekkel a forgatáson

Az adaptáció kapcsán a regény írónője, Jenny Han is megszólalt, és olyan kedves üzenetet tett közzé, amit még elolvasni is csodás, emellett teljesen átadja azt is, hogy milyen sokat jelent az adaptáció az írónőnek. És sajnos fel is hívja a figyelmet arra, hogy mennyire elhanyagolja Hollywood az ázsiai karaktereket. Íme, Jenny Han szavai magyarosítva:

“Srácok, földöntúli boldogság van. Számomra szerzőként a legfontosabb dolog, hogy főszerepben láthatok egy ázsiai-amerikai lányt, és ebben a filmben nem csak egy, hanem rögtön három is lesz. Ez igazán úttörő! A Mennyei örömök klubja óta nem láttam ázsiai-amerikai lány központi filmet a vásznon, és ennek már közel 25 éve. A reprezentáció nagyon fontos, és ez most a világot jelenti nekem. Mindennél jobban bízom benne, hogy a film sikeres lesz, és több ázsiai-amerikai színésznek és írónak ad majd lehetőséget, hogy előtérbe kerüljenek.”