Home Hírek Hook kapitány fia meleg az Utódok 2-ben … de kivágták a csókjelenetét

Hook kapitány fia meleg az Utódok 2-ben … de kivágták a csókjelenetét

Az Utódok 2. része kapcsán is készült egy regény, méghozzá Melissa de la Cruz tollából. A regényben összejött Gaston fia, Gil és Hook kapitány fia, Harry. Mindez pedig a filmbe is bekerült, de a jelenet sajnos a vágószobában végezte.

Mindezt eleve csak azért tudjuk, mert a Harryt alakító Thomas Doherty a lent látható képet töltötte fel Instagramra, ezzel a szöveggel: “Mit mondasz majd a gyermekeidnek július 21-én? Azt, hogy ez egy igazi, inspiráló, gyönyörű emberi érzelem” – írta a kép alá Doherty.

Tehát igen, magát a jelenetet leforgatták, valószínűleg a csók Uma What’s My Name dalának előadása alatt csattanhatott el a párostól. Szomorú, hogy a vágószobában végezte, de sajnos egyáltalán nem meglepő.

A Disney sem a sorozataiban, sem a filmjeiben nem jár élen az LMBT kapcsolatok és emberek bemutatásában, és amikor mindezt megpróbálták A Szépség és a szörnyeteg filmváltozatában, jó pár helyen betiltották a filmet. Azért, mert Gaston egy pasival táncol egy kellemeset, és láthatóan szerelmesek. De ettól függetlenül sajnálom, hogy ezt a snittet kivágták az Utódok 2-ből, mert igazán úttörő lehetett volna minden szempontból. Mindenesetre bízzunk benne, hogy a harmadik részben már ott lehet.

Update: Időközben kiderült, hogy a csók eleve benne sem volt a forgatókönyvben, hanem a színészek rögtönöztek, hogy hűek legyenek a könyvhöz. Nem hiszem, hogy így sokkal szerencsésebb lenne a helyzet 🙁