Home Hírek A nap is csillag – még idén jön magyarul Nicola Yoon új...

A nap is csillag – még idén jön magyarul Nicola Yoon új regénye!

Már februárban megírtam, hogy érkezik a Gabo Kiadótól a Minden, minden szerző Nicola Yoon új regénye. Nos, most kiderült, hogy A nap is csillag megjelenése augusztus végén várható. A kiadó pedig a borítót is leleplezte. Most megmaradt az eredeti borító, aminek kifejezetten örülök.

További jó hír, hogy A nap is csillag filmes jogai is elkeltek már. A Minden, minden 10 millió dollárból készült, és Amerikában eddig 34, nemzetközileg 16 millió dollárt termelt. Így bőven sikeresnek mondható, éppen emiatt A nap is csillag esélyei is jócskán megnőttek, hogy tényleg elkészüljön a film.

Alább megnézhetitek a magyar borítót és a fülszöveget is. Egy biztos, már alig várom a megjelenést, kíváncsi vagyok a regényre. Ugye ti is?

Nicola Yoon – A nap is csillag

Natasha: Olyan lány vagyok, aki a tudományban és a tényekben hisz. Nem a sorsban. Nem a végzetben. Vagy olyan álmokban, amelyek sohasem válnak valóra. Határozottan nem az a fajta lány vagyok, aki New York egyik utcájának emberáradatában találkozik egy aranyos fiúval, és beleszeret. Különösen nem akkor, amikor csak tizenkét óra választja el attól, hogy a családját kitoloncolják Jamaicába. Szerelembe esni nem az én sztorim.

Daniel: Én vagyok a jó fiú, a jó tanuló, aki annak él, hogy megfeleljen a szülei óriási elvárásainak. Nem a költő. Sem az álmodozó. De amikor meglátom azt a lányt, mindenről megfeledkezem. Van valami Natashában, amitől kénytelen vagyok azt hinni, valami rendkívülit tartogat… mindkettőnk számára.

Az Univerzum: Életünk minden pillanata e felé az egyetlen perc felé vezetett. Milliónyi jövő áll előttünk? Melyik válik valóra?