Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A nap is csillag – még idén jön magyarul Nicola Yoon új regénye!

Már februárban megírtam, hogy érkezik a Gabo Kiadótól a Minden, minden szerző Nicola Yoon új regénye. Nos, most kiderült, hogy A nap is csillag megjelenése augusztus végén várható. A kiadó pedig a borítót is leleplezte. Most megmaradt az eredeti borító, aminek kifejezetten örülök.

További jó hír, hogy A nap is csillag filmes jogai is elkeltek már. A Minden, minden 10 millió dollárból készült, és Amerikában eddig 34, nemzetközileg 16 millió dollárt termelt. Így bőven sikeresnek mondható, éppen emiatt A nap is csillag esélyei is jócskán megnőttek, hogy tényleg elkészüljön a film.

Alább megnézhetitek a magyar borítót és a fülszöveget is. Egy biztos, már alig várom a megjelenést, kíváncsi vagyok a regényre. Ugye ti is?

Nicola Yoon – A nap is csillag

Natasha: Olyan lány vagyok, aki a tudományban és a tényekben hisz. Nem a sorsban. Nem a végzetben. Vagy olyan álmokban, amelyek sohasem válnak valóra. Határozottan nem az a fajta lány vagyok, aki New York egyik utcájának emberáradatában találkozik egy aranyos fiúval, és beleszeret. Különösen nem akkor, amikor csak tizenkét óra választja el attól, hogy a családját kitoloncolják Jamaicába. Szerelembe esni nem az én sztorim.

Daniel: Én vagyok a jó fiú, a jó tanuló, aki annak él, hogy megfeleljen a szülei óriási elvárásainak. Nem a költő. Sem az álmodozó. De amikor meglátom azt a lányt, mindenről megfeledkezem. Van valami Natashában, amitől kénytelen vagyok azt hinni, valami rendkívülit tartogat… mindkettőnk számára.

Az Univerzum: Életünk minden pillanata e felé az egyetlen perc felé vezetett. Milliónyi jövő áll előttünk? Melyik válik valóra?


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading