Home Hírek Jön magyarul is John Green új regénye, a Turtles All the Way...

Jön magyarul is John Green új regénye, a Turtles All the Way Down!

Amerikában 2017. október 10-én jelenik meg John Green új regénye. A Gabo Kiadó pedig közölt egy még jobb hírt: “Arra törekszünk, hogy a magyar olvasók is minél előbb kézbe vehessék“.

Időpontot még nincs, de tekintve, hogy Veronica Roth új regénye a világpremierrel egyidőben jött, és Kiera Cass Párválasztó köteteit is rekord gyorsasággal elhozták, szerintem esélyes, hogy még idén olvashassuk magyarul az új Green regényt. De akármikor is jelenjen meg, én már annak is örülök, hogy egyáltalán jön, mert nagyon olvasnám. Ugye ti is?

És miről szól a regény? Íme, a kiadó profi fordításában a történet:

A könyv egy szökevény milliomossal és az érte kitűzött pénzjutalommal indul, de ennél sokkal többé válik. Egyszerre egy történet az élethosszig tartó barátságról, egy váratlan találkozás bensőségességéről, Star Wars fan fiction, és egy tuatara is felbukkan benne. De mindennek a szíve valójában Aza Holmes, egy tizenhét éves lány, akinek a mindennapjaiban is komoly harcokat kell megvívnia saját mentális betegsége miatt. John Green ebben a régóta várt visszatérésében ugyanazzal az érzékenységgel meséli el Aza történetét, ahogyan azt tette korábbi regényeiben.