Home Szösszenetek 5 gondolat a Trónok harca hetedik évados előzeteséről

5 gondolat a Trónok harca hetedik évados előzeteséről

Nemrég debütált a Trónok harca új előzetese, amit alább magyar feliratosan ti is megnézhettek. Én már jópárszor megtettem, és hát, rögtön eszembe jutott 5 gondolat. Amit naná, hogy meg is osztok veletek.

#1 – Mikor lesz már július 16? Komolyan, ezek a trailerek csak felkeltik az ember érdeklődését, de nagyon, és még olyan sokára láthatjuk azt a kevéske részt. Mert most csak 7 lesz a szokásos 10 helyett.

#2 – Jamie vajon Cersei oldalán áll? Oké, most ténylegesen a trón mellett áll, de vajon mit gondol Tommen haláláról, arról, hogy a testvére átvette a trónt? Kíváncsi leszek, hogy még így is szerelmes-e a nővérébe.

#3 – Kié az a kéz, ami kilóg az ajtó résen át? Mert érezhetően fontos, különben nem kapott volna szerepet a trailerben.

Game of Thrones (Season 7)
L-R: Sophie Turner, Isaac Hempstead Wright, Kit Harrington, and Maisie Williams
Photograph by Marc Hom on November 22, 2016 in Belfast.

#4 – A szerelem a levegőben! Úgy tűnik végre beteljesedhet Misandei és Szürke Féreg románca, épp elég ideje kerülgetik már egymást. Yara és Ellaria viszont meglepő egy cseppet, de azért örülök nekik.

#5 – A nagy háború eljött – hangzik el az előzetes végén. De ez mire utalhat? A mások még az évad elején áttörik a falat, vagy ez majd csak az évad végére várható? Mert az, hogy áttörik, szerintem egyértelmű.