Home Hírek Lauren Rowe rajongók ez a ti napotok: Érkezik A Megbékélés!

Lauren Rowe rajongók ez a ti napotok: Érkezik A Megbékélés!

A New Adult kötetek rajongói örülhetnek, az Európa Kiadó ugyanis nemrég leleplezte, hogy 2017. május 30-án érkezik Getto Katalin fordításában a Klub sorozat harmadik kötete, A Megbékélés.

A széria rajongóinak további jó hír, hogy Amerikában eddig hét kötet jelent meg a szériából, tehát ha az Európa Kiadó (és az olvasók lendülete) kitart, jó ideig lehet még élvezni a sorozatot.

Alább megnézhetitek a Megbékélés fülszövegét, és az eredeti borítóját, ami tulajdonképpen megegyezik a hazaival. Sajnos magyar borítóból csak törpeméret érhető el az Európa Kiadó oldalán.

Lauren Rowe – A megbékélés

A megbékélés, a Klub sorozat harmadik része számos amerikai olvasó kedvenc kötete. A cselekmény ott folytatódik, ahol A panasz-ban abbamaradt: miután Sarah-val megtörténik az elképzelhetetlen, és Jonas kénytelen újraélni miatta gyermekkora legszörnyűbb rémálmát, mind a ketten végiggondolják és átértékelik a kapcsolatukat.

Fenyeget a veszély, hogy a szerelmesek eltávolodnak egymástól. De hirtelen kisebb bajuk is nagyobb lesz ennél, hiszen amikor tovább nyomoznak a Klub körül, rádöbbennek, hogy sokkal nagyobb szabású az ügy, mint eleinte gondolták. Nagyon úgy fest a helyzet, hogy nemzetközi, sőt politikai vonatkozásai is vannak! Sarah megszállottan keresi a válaszokat a kérdéseire, de vajon nem sodorja-e életveszélybe a tudás, és nem választja-e el a szerelmétől? Sikerülhet-e Jonasnak leszámolni belső démonaival, vagy egész életét beárnyékolja egy tragédia?

A regény igazi csúcsa a trilógiának. Sarah és Jonas kapcsolata rengeteget fejlődött a kezdetek óta. Továbbra is hihetetlen módon működik közöttük a kémia, de az őket érzelmi szinten összekötő kapocs is sokkal erősebb lett. Bőven van a könyvben akció, izgalom, titok, meglepetés és ízléses szexjelenet.