Home Hírek Íme, a legújabb hírek és érdekességek a Luxen spin-off trilógiáról!

Íme, a legújabb hírek és érdekességek a Luxen spin-off trilógiáról!

Ma robbant a bomba, Jennifer L. Armentrout új trilógiát ír a Luxen világában, amiben az Originből jól megismert Luc lesz a főhős. Nos, azóta Armentrout írt egy blogbejegyzést, amiből újabb érdekességek derültek ki. Íme!

– A sztori ugye 4 évvel az Opposition vége után játszódik. Armentrout megerősítette “Luc felnőtt, és kiérdemelte, hogy saját trilógiája legyen“.

– Armentrout jó sokáig beszélt telefonon a szerkesztőjével, alig várják a közös munkát.

– “Ezt a történetet megírni olyan, mint a hazatérés. Hosszú idő eltelt már azóta, hogy elhagytam a Luxen világot, és búcsút mondtam Daemonnak, Katnek és a többieknek. Mindig is megvolt ez az ötletem, már 2015 óta, de tudtam, hogy időt kell adnom magamnak, mielőtt megírom” – írta Armentrout a blogján.

Kiderült pár új szereplő neve is: Evie, Heidi, Emery, Kent és Grayson. És nagyon erősen utalt rá Armentrout, hogy pár ismerőssel is találkozhatunk. Csaknem Daemon?

– Közben az is kiderült, hogy mi is lesz a hősnő, a 17 éves Evie sötét titka. Ő ugyanis Jason Dashner lánya, aki a Deadalusnak dolgozott, és a munkája során lelte halálát.

– A föld városait pedig igencsak megviselte a háború, sok az elhagyott település – erről számolt be egy Luxen rajongói oldal.