Home Könyvek listák 5 ok, hogy miért érdemes elolvasnod a Luxen sorozatot

5 ok, hogy miért érdemes elolvasnod a Luxen sorozatot

A Luxen sorozat most már tényleg véget ér, a Könyvfesztiválra jelenik meg az utolsó Luxen kötet, az Opál tükörregénye, az Oblivion III.

Arról már beszéltünk, hogy milyen sorrendben érdemes elolvasni a könyveket, no de a miért kimaradt! Íme, 5 ok, hogy miért is ajánlom nektek a sorozatot.

#1 – Daemon Black: A srác az egyik legjobb könyves álompasi. Pofátlan, nagyképű, teljesen el van szállva magától, emellett viszont hihetetlenül vicces és jópofa karakter, akiről egyszerűen jó olvasni, és akiről jó álmodozni.

#2 – Helló, ufók! Nekem már az alapfelvetés is nagyon bejön: egy földi lány, és egy földönkívüli srác szerelme. Persze ennél sokkal többről szól a sorozat, két komplex földönkívüli fajt is bemutatnak a kötetek, és olyan jól építette fel Armentrout a világot, hogy csak emelni tudom a kalapom.

#3 – Jó mellékszereplők: Kevés az olyan könyv, ami működképes jó mellékszereplők nélkül. Szerencsére itt ilyen szóba se jön, a Luxen mellékszereplő szerethetőek, jól felépítettek és komplex karakterek. Ráadásul hozzá is adnak a történethez, nem csak úgy vannak, hogy legyenek.

Luxen könyvek magyarul | Forrás: Girl From a Book

#4 – WTF pillanatok: Azért is szerettem annyira a sorozatot, mert állandóan sikerült meglepniük valamivel. Vagy egy karakter csinált valami WTF dolgot, vagy olyan titkok derültek ki, hogy csak pislogtam nagyokat. Ezeket az érzéseket pedig jó átélni.

#5 – Drága Blake: Tudom, nem sokan vagyunk, akik imádják Blake-et, de az újoncokat külön kérem, figyeljenek oda a srácra! Ő a szerelmi háromszög egyik tagja a második kötetben, és szerintem egy nagyon jó és szerethető srác, akit kiismerni kábé lehetetlen. Nem rossz ő, csak a körülmények áldozata. Nekem még Daemonnál is nagyobb kedvenc, miatta is érdemes szerintem elolvasni a könyveket.

Bízom benne, hogy sikerült felkeltenem a figyelmet! 🙂
Ide kattintva beszerezhetőek magyarul a Luxen könyvek.

Jennifer Armentrout - Oblivion – Feledés 2. (Luxen Daemonnal)