Home Az írókról Twilight fanfiction írással kezdte karrierjét – Íme, pár érdekesség Sophie Jacksonról!

Twilight fanfiction írással kezdte karrierjét – Íme, pár érdekesség Sophie Jacksonról!

Sophie Jackson neve itthon sem ismeretlen, hiszen az Egy font hús és az Egy csepp remény regényét sokan olvashattátok. Az Insomnia Könyvek nemrég interjút készített az írónővel, alább ebből szemezgettem.

Tudtad? A karrierjét Twilight Fanfiction írással izzította be.Egy hobbi volt, amiben kiélhettem a kreativitásomat. Szerettem fanfictiont írni, szeretem a közösséget, a barátságokat, amiket kötöttem, ugyanakkor igazi tűzkeresztség is volt a kritikusok azonnali visszajelzései miatt, akik mindig brutálisan őszinték voltak, szóval vastag páncélt kellett növesztenem, viszont abban is segítettek, hogy fejlesszem a stílusom, és elhagyjak néhány igencsak rossz szokást.”

És honnan merít inspirációt a letehetetlen regényeihez?Olvasok. Annyit olvasok, amennyit csak tudok. Még mindig olvasok fanfictionöket, mert vannak igencsak kivételes szerzők, akiknek elképesztő a történetmesélése és a stílusa.

És mi a legboldogabb emléke?Talán amikor lediplomáztam, és tanári képesítést szereztem. Ez valami olyasmi volt, amit mindig is akartam, és a sikerélmény, amit akkor éreztem, mikor végeztem, és megkaptam az első munkámat, fantasztikus volt. Plusz, látni anyám büszke arcát, hát az mindent megért. Ha nem ez, akkor, amikor New Yorkba mentem, és legelőször utaztam az Államokba. Úgy le voltam nyűgözve, hogy könnyekben törtem ki. Fantasztikus volt.

Tanácsot adni a 18 éves önmagadnak? Íme Sophié! “A dolgok egészét nézve egyáltalán nem számít. Legyél önmagad, és bízz mindenben, amit csinálsz. Sikerülni fog.

Még több érdekességre vágysz? Olvasd el a teljes interjút ide kattintva!

Fotókredit: Ferenci Ramóna – Instagram