Home Hírek Nem ereszti a múlt a Csinos kis táncoslányokat az új Kristály Pöttyösben

Nem ereszti a múlt a Csinos kis táncoslányokat az új Kristály Pöttyösben

Nemrég derült ki, hogy érkezik magyarul a Kristály Pöttyös könyvek közé Kylie Brant sikerkönyve, a Csinos kis táncoslányok.

A regény Goodreadsen közel 20 ezer csillagozással bír, 4.03-as átlaga van, ami elég jó. Magyar borító és megjelenési dátum még nincs, viszont fülszöveg és egy könyvtrailer igen. Elég érdekes könyvnek tűnik még számomra is, pedig a női pszichthrillerek eddig kevésbé vonzottak.

Kylie Brant – Pretty Girls Dancing – Csinos kis táncoslányok

A múlt nem ereszt.

Évekkel ezelőtt, Saxon Falls városából eltűnt egy fiatal lány, Kelsey Willard, akit azóta halottnak hisznek. A tragédia sajgó űrt hagyott a lány családjában: az anyja gyógyszerekkel próbálja tompítani a fájdalmat, az apját lassan legyűrik a titkos démonai, mindeközben a húga szeretné végre maga mögött hagyni a múltat. De most egy újabb lány tűnt el a környékről. Az eset feltépi a Willard-család sebeit, visszarántja őket a múltba, és olyan események láncolatát indítja el, amire egyikük sincs felkészülve.

Mark Foster különleges ügynök kísérteties párhuzamokat fedez fel a két lány elrablásának körülményei között, így esélyt kap arra, hogy elfogjon egy sorozatgyilkost. De ehhez fényt kell derítenie a Willard-család féltve őrzött titkaira, és közben rájön, hogy az igazság sötétebb lehet, mint valaha képzelte volna. Ahhoz, hogy megtalálja az újonnan elrabolt lányt, előbb meg kell oldania egy régi rejtélyt: Kelsey Willardét.

Élve vagy holtan, a lány az egyetlen reménye, hogy megoldja az ügyet.

Hátborzongató thriller a balett-táncosok világából.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)