Home Borítómustra Borítóleleplezés: Kim Harrison – Egy maréknyi bűbáj (Hollows 4.)

Borítóleleplezés: Kim Harrison – Egy maréknyi bűbáj (Hollows 4.)

Hamarosan megjelenik a Hollows sorozat negyedik kötete a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából. Ráadásul nem is akármilyen borítóval!

Valami egészen gyönyörű lett ez a borító. Tulajdonképpen minden tetszik rajta: a cím betűtapusa, a háttér, az, ahogy a modellek néznek előre. Külön pozitív, hogy a két lány a sorozat előző kötetein már szerepelt. Nagyon minőségi munka ez, csodaszép könyv lesz!

A BORÍTÓ

Tedd kívánság és/vagy várólistára! / Rendeld meg a könyvet

FÜLSZÖVEG

A gonosz éjszakai lények, akik Cincinatti utcáin portyáznak, nem rajonganak a boszorkány és fejvadász Rachel Morganért, és újdonsült érdeklődése a sötét tanok iránt nem javít a hírnevén.
A helyzetet bonyolítja, hogy előkerül Rachel régi, halandó szeretője, Nick, aki a múltja elől menekül, és sokan sóvárognak azután, ami a birtokában van – vad szörnyetegek, akik készek elpusztítani az Üreget, és ha kell minden lakosát.

Rachel nem habozik, a férfi segítségére siet, és közben fogalma sincs, milyen erők munkálkodnak a háttérben. Ugyanis a falka ezer év óta először összegyűlik, hogy bosszút álljon és átvegye az irányítást. Hirtelen már nem csak Rachel lelke a tét.

A SZERZŐRŐL

Kim Harrison Tornado Alley-ben született és nevelkedett, de jelenleg egy tikkasztóbb éghajlatú helyen tölti mindennapjait. A Boszorkányfutam írónője a biliárdhoz nem ért, de kiváló kockajátékos. Dobolni is szokott, amikor senki sem hallja, és rendkívül nehéz megtalálni újhold idején.