Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Mindvégig: Új könyvvel jelentkezett a Két lépés távolság írója

A Két lépés távolság nemcsak könyvben, hanem filmen is nagy élmény volt, én legalábbis mindkettőt szerettem. A kötet írója, Rachael Lippincott idén új regénnyel jelentkezett, ami a Mindvégig címet viseli.

Nemcsak a borítója gyönyörű, hanem a története is érdekesnek tűnik. Ráadásul ennek is elkeltek már a filmes jogai! A kötet november 30-án érkezik magyarul a Maxim Kiadó oldala alapján, így már nem is kell rá sokat várnunk. Várom már én is az olvasást, a Két lépés távolság után nem is kérdés, hogy kézbe akarjam-e venni.

Rachael Lippincott – Mindvégig

Megtalálhat még a szerelem, miután mindent elvesztettél?
Kyle és Kimberly voltak a tökéletes pár a középiskolában, de amikor az érettségi banketten Kimberly szakít vele, Kyle világa szó szerint a feje tetejére áll. Autóbalesetet szenvednek, aminek során agykárosodása lesz, Kimberly pedig meghal. És nem ismer senkit, aki megérthetné, mit is érez.

Amíg nem találkozik Marley-val. Marley-t is nagy veszteség érte, amiért sajét magát hibáztatja. Ahogy Kyle és Marley próbálják egymás sebeit gyógyítani, érzéseik egyre erősebbek lesznek egymás iránt. Kyle azoban nem tud szabadulni a gondolattól, hogy egy újabb baleset felé száguld, ami ismét felforgatja majd az életét, pedig épp csak kezdte újra összerakni azt.
És igaza van.

Tökéletes regény John Green, Nicola Yoon, David Levithan és Jenny Han rajongói számára.


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading