Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A könyvkiadás világában játszódó leendő Rubin Pöttyösből készül az új adaptáció!

Nemrég vált nyilvánossá a hír, hogy a BCDF a Legenda mellett egy másik Könyvmolyképzős regény jogaira is lecsapott!

Sally Thorne The Hating Game című könyvéről van szó, ami itthon még nem jelent meg, de a kiadó már lecsapott a kiadás jogaira. Rubin Pöttyösnek tűnik első blikkre, de az Arany Pöttyös kategória is esélyes.

Amerikában a könyv 2016-ban jelent meg, azóta több, mint 50 ezer csillagozás mellett 4.23-as raitingen áll Goodreadsen, ami nagyon jó. A filmnek pedig már van rendezője is David Mirkin személyében, aki a Heartbreakers filmben is közreműködött. És miről szól a történet? Íme, Veronika rövid leírása:

Lucy és Joshua ősellenségek. Két konkurens könyvkiadó összevonását követően a két igazgató asszisztensei. Minden napjuk az „utálat játék” körül forog. Azonban miután egymás ellen kell megküzdeniük egy előléptetésért, az „utálat játék” egy újabb szintre lép, hiszen ez még inkább rátesz egy lapáttal az egymás elleni versengésben. Azonban ez alkalommal is kiderül, hogy az utálatot és a szerelmet valóban csak egy vékony vonal választja el.

Ha többre is kíváncsi vagy, akár még spoilerekre is, ide kattintva elolvashatod Veronika értékelését, itt pedig felnézhetsz Veronika szuper blogjára is. A filmet és a könyvet pedig hű, már nagyon várom!