Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Magyar borítót és fülszöveget kapott a Beléd esve folytatása!

Éljen! Érkezik magyarul Abbi Glines sorozatának a folytatása, méghozzá 07.31-én! Iszonyúan várom a könyvet, mert az első részt imádtam, ráadásul csúnya függővége volt, úgyhogy kíváncsian várom mi lesz a továbbiakban. Alább megnézhetitek a magyar borítót és a fülszöveget is. Íme!

Abbi Glines – Never too Far: Sosem elég

Szenvedély. Családi titkok és viszályok.
Árulás. Végtelen élvezet.

Miután a magára maradt Blaire elutazott Rosemary Beachre, hogy segítséget kérjen elidegenedett apjától, az élete máshogy alakult, mint várta. Mostohatestvére, az őrületesen szexi (és őrületesen nem egyszerű eset) Rush szép lassan az ujja köré csavarta őt, míg végül végzetesen egymásba szerettek. Azonban amikor már boldognak érezték magukat, Blaire megtudta, Rush anyja és testvére milyen aljas hazugságokkal próbálják bemocskolni elhunyt édesanyja emlékét.

Ennek eltitkolását nem tudta megbocsátani a fiúnak, így eldöntötte, elhagyja szerelmét és új barátait, és visszatér Alabama állambeli otthonába. Mást sem akart, csak elfelejteni a kaotikus nyarat.

Azonban váratlan hírek borítják fel Blaire tervét, így arra kényszerül, hogy mégis megbízzon az egyetlen férfiban, aki hatalmas csalódást okozott neki. Hamarosan szembetalálja magát Rush határozottságával, amivel mindenképpen vissza akarja nyerni a lányt, miközben ő igyekszik távol tartani magát tőle. Blaire-nek fogalma sincs, helyesen cselekszik-e… vagy élete legnagyobb hibáját követi el.

Könyvkritika: Abbi Glines – Fallen too Far: Beléd esve