Home Szösszenetek A Timebound – Időcsapda lehet a Rubinvörös-fanok új kedvence!

A Timebound – Időcsapda lehet a Rubinvörös-fanok új kedvence!

Már előrendelhető Rysa Walker debütáló regénye, a Timebound – Időcsapda, ami szerintem simán a Rubinvörös-fanok új kedvence lesz. És miért is? Íme, pár indok!

A fő téma itt is az időutazás. A hősnőnk, Kate képes visszamenni a múltba, és az a feladata, hogy megakadályozzon pár elvetemült alakot, hogy ne tudják megváltoztatni a múltat – és így az ő jelenét is.

rubinvoros

– Akárcsak Kerstin Gier művében, itt is központi szerelmet kap a romantika, de itt lesz némi csavar, méghozzá egy szerelmi háromszög képében. De az sem ám átlagos formában, az időutazás is fontos szerepet játszik benne.

– Humoros jelenetekben is bővelkedik Walker könyve, kétségkívül sokat mosolyogtok majd az olvasás közben.

– Gideon de Villiersnek nehéz a nyomába érni, de… az itteni férfi főhősök nagyon imádnivalóak, és olyan beszólásaik vannak, amikre akár Gideon is büszke lehetne.

– A múlt leírása pedig itt is varázslatos! Olyan szépen ábrázoltak a múlt-béli jelenetek, és eleve a regény annyi izgalmat rejt magában, hogy tényleg érdemes elolvasni.

idocsapda

Persze ne gondolja senki, hogy Rysa Walker egy klónt írt volna. Hiába az azonos alap-téma, az Időcsapda más oldalról közelíti meg az időutazás kérdését, például a főgonosz egy családtag, és így még bonyolultabbá válik, hogy Kate megmenthesse a világot.

Az Időcsapda jóságát mutatja, hogy egy díjnyertes könyvről van szó, az Amazon díjátadóján nyerte el a “Breakthrough Novel” díját, tegyük hozzá, teljesen megérdemelten.

Szerintem mindenképpen érdemes elolvasni, hamarosan egy blogturnés bejegyzésben bővebben is írok a kötetről, ami ide kattintva -21% kedvezménnyel előrendelhető!