Home Hírek Egy nap talán – Új Colleen Hoover regény érkezhet tavasszal!

Egy nap talán – Új Colleen Hoover regény érkezhet tavasszal!

Éljen! Újabb Colleen Hoover regénnyel erősít a Könyvmolyképző Kiadó! Az írónő Maybe Someday regénye idén tavasszal jelenik meg, vagy a Könyvfesztiválra, vagy a Könyvhétre. Legalábbis az oldalon közölt 2017. tavasz időpont erre enged következtetni.

A könyv az Egy nap talán magyar címet kapta, Barthó Eszternek köszönhető a fordítás, 392 oldalnyi romantika vár az olvasóra. Van egy folytatása is, Maybe Not címmel, 130 oldalas kisregény, de ott már mások a főhősök.

Alább megnézhetitek az Egy nap talán magyar fülszöveget, és csatoltam az eredeti borítót is, a magyar még nem lett leleplezve.

Colleen Hoover – Maybe Someday: Egy nap talán

A huszonkét éves Sydney élete maga a tökély: egyetemre jár, jó állása van, stabil kapcsolatban él egy remek sráccal, Hunterrel, és a legjobb barátnőjével, Torival közösen bérel lakást. De minden megváltozik, amikor rájön, hogy Hunter megcsalja, és egyik pillanatról a másikra el kell döntenie, hogyan tovább.

Sydney egyszer csak vonzódni kezd a titokzatos, jóképű szomszéd sráchoz, Ridge-hez. Nem tudja levenni róla a szemét, és valósággal megbabonázza a fiú szenvedélyes gitárjátéka esténként az erkélyen. Ridge sem közömbös iránta, és hamarosan ráébrednek, hogy több szempontból is szükségük van egymásra.