Home Hírek Fantasztikus hírek a Vámpírakadémia jubileumi kiadásához!

Fantasztikus hírek a Vámpírakadémia jubileumi kiadásához!

Annak örömére, hogy a Vámpírakadémia betölti a tizedik életévét, Richelle Mead egy különleges és új ünnepi kiadással örvendezteti meg a rajongóit.

vampirakademia

Ma az írónő új infót osztott meg a Facebook oldalán! Más speciális kiadásokkal ellentétben ő nem csupán pár oldal bővített anyagot közöl az új kiadványban. A bekerülő friss fejezetek összesen 35.000 szó mennyiséget takarnak, miközben a Vámpírakadémia első kiadása összesen 79 ezer szóból állt. Tehát száznál is több oldalnyi újság lesz a jubileumi kötetben!

És mik lesznek az újdonságok? Mead ígérete szerint előzmény sztorik, vadonatúj történetek és a már ismert jelenetek bővített változatai. Rengeteg lehetőség rejlik Mead világában, ami engem különösen érdekel, az egy év, amíg Lissa és Rose az emberek közt éltek. Hogy boldogultak? Miként teltek a napjaik? Ez különösen foglalkoztat.

Sajnos arról nem szólnak a hírek, hogy itthon is megjelenne ez a különleges kiadás, amit nagyon sajnálok, de ha máshogy nem is, angolul szerintem elolvasom az új részleteket. A külföldi megjelenés 2016. november 29-én esedékes, addig is íme, a megújult borító!

vampirakademia10