Home Blog Eredményhirdetés: Nyári Könyv-szépségverseny 2016

Eredményhirdetés: Nyári Könyv-szépségverseny 2016

Július közepén Könyvszépségversenyt hirdettem, aminek a kírását itt találjátok. Összesen 61 nevezés érkezett, ami hatalmas szám, nem is hittem volna, hogy ilyen sok embert megmozgat majd a játék.

ered

Köszönöm minden egyes nevezőnek a szuper képeket, öröm volt látni, hogy mennyi kreatív, gyönyörű fotó érkezett az elmúlt hetek során.

A játék során összesen négy győztest hirdetek, velük hamarosan felveszem a kapcsolatot, hogy megbeszéljük, milyen nyereményt szeretnének, és hová küldhetem.

Az első 3 helyezett az, akinek a képe a legtöbb embernek tetszett az albumban, egy győztes pedig az a fotó, ami nekem személy szerint a legjobban tetszett. Íme, a dobogósok!

Az első helyezett… Dankuné Zsoltánszky Melinda összesen 1.2 ezer lájkkal. Melinda képén egy igazi klasszikus Danielle Steel regény látható.

szep-1

A második helyezett…  szintén 1.2 ezer lájkkal Kozák Bálint képe. A Facebook szavazategyenlőséget mutat, de Melindánál 32 nyilvános megosztás látható, míg Bálintnál 1 sem, ezért került a második helyre.

szep-2

A harmadik helyezett… Mogyorósi Bella fotója, ami 1 ezer lájkot kapott. A fotón Mary Hooper “Édességek kcsiny boltja” regénye látható.

szep-3

A lájkok száma a 2016. augusztus 5. 15.02-ei eredményt tükrözi. Fényképes bizonyítékok: #1 + #2 + #3

… és végül az én kedvencem, Kiss Alexandra fotója! Nagyon szuper ötletnek tartom, hogy megelevenedett A fiúknak, akiket valaha szerettem borítója, mintha csak Lara Jeant látnám magam előtt. Gratulálok az ötlethez és a megvalósításhoz egyaránt!

a-fiuknak-akiket-valaha-szerettem

Mégegyszer köszönöm minden nevezőnek, hogy jelentkezett, és persze az olvasóknak is, hogy nézegették, és lájkolták a képeket!

Aki most nem nyert, avagy nem tudott nevezni, ne csüggedjen, ősszel újra lesz Könyvszépségverseny! 🙂