Home Könyvek listák Ezt a 4 könyvet olvasom még el 2016 nyarán

Ezt a 4 könyvet olvasom még el 2016 nyarán

A nyárnak minden könyvmoly úgy áll hozzá, hogy “na majd most elolvasok mindent, amit csak akarok“. Összejött-e? Majd szeptemberben igyekszem erről számot vetni…

Egy dolgot viszont megfogadtam: hátravan még 2016 nyarából 10 nap, én pedig ezt a 4 könyvet ha törik, ha szakad, csak azért is elolvasom.

summer

És hogy miért? Mert régóta szemezek velük, mindegyikre nagyon kíváncsi vagyok, alig várom, hogy megismerjem őket, másfelől pedig nem szeretném, ha úgy telne el 2016 nyara, hogy ez a négy szépség kimaradt.

Szóval íme, egy nyár-végi olvasólista, négy könyvvel, amikre régóta fenem a fogam. Természetesen mindegyikről lesz majd kritika is.

a-nagymeno

Tina Fey – A NagymeNŐ (256 oldal)

Nagyon szeretem a színésznő filmjeit, a 30 Rock – A stúdió pedig az egyik kedvenc sorozatom. Naná, hogy kíváncsi vagyok a könyvére is. Remélem nem okoz csalódást.

kedves-halottak

Ava Dellaria – Kedves halottak (296 oldal)

Egy könyv, ami levélszerűen van megírva? A levelek pedig halott hírességeknek vannak címezve, és egy lány meséli el a viszontagságos életét? Naná, hogy érdekel, és igen, itt az is közrejátszik, hogy nagyon hypolt a regény, rengetegen szeretik. Remélem, én is fogom.

elvalasztva

Melissa Landers – Elválasztva (336 oldal)

A sorozat első kötetét nagyon imádtam, ráadásul az Elidegenítve egy brutál cliffhangerrel zárult, így naná, hogy kíváncsi vagyok a folytatásra. És igen, szuper lesz visszatérni a különleges világba, amit Landers megalkotott.

mennyei-tuz

Cassandra Clare – Mennyei tűz városa (664 oldal)

Ó, hogy én mióta el akartam már olvasni A végzet ereklyéi 6. kötetét. De megígértem Deszynek, hogy előtte végzek a Pokoli szerkezetek trilógiával, erre pedig sort kerítettem, nagyon is szerettem, úgyhogy itt az idő pontot tenni Sebastian ténykedéseinek a végére is. Már kíváncsi vagyok.

Igen, ez így összesen 1.552 oldal. És mi lesz, ha nem sikerül a végére érnem?
Semmi. 2016 őszén is lehet olvasni 😉