Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Huntley Fitzpatrick ünnepel, 4 éves lett az Életem a szomszédban

A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában tavaly jelent meg az Életem a szomszédban című regény, ami engem is teljesen elvarázsolt, a kritikám itt olvasható. (Röviden: nagyon ajánlom a könyvet! 🙂)

huntley-fitzpatrick

Az írónő egy szívhez szóló Facebook üzenetben köszönte meg a rajongóinak a szeretetet, és jelentette be, hogy az Életem a szomszédban ünnepel. Íme, a csodás üzenet!

„Az Életem a szomszédban tegnap töltötte be a négyet… nehéz elhinni. Hat éve már, hogy megírtam az első vázlatot. Le vagy nyűgözve, és hálás vagyok mindenkinek, aki olvassa, értékeli vagy beszél a könyvemről, ajánlja a barátainak, és mindent megtesz, hogy segítsen nekem, és a könyvesboltok, könyvtárak polcain tartja a könyvet. Fogadjátok a szerzői szívem legmélyéből jövő hálát.”Huntley Fitzpatrick

Az Életem a szomszédban egy csodás regény, megéri támogatni, elolvasni, megismerni a történetét, és nem csak azért, mert ennyire imádnivaló a szerzője, hanem mert a sztori is lenyűgöző. Ez az üzenet pedig tényleg nagyon meghatott, remélem nektek is mosolyt csalt az arcotokra.

Ide kattintva csekkolható az Életem a szomszédban fülszövege!

eletem_szomszedban