Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Felmondólevél: Szexi főnökétől szabadulna az új Rubin Pöttyös hősnője

Az Alapos kétely és a Barátod, Carter után még idén ősszel érkezik a harmadik Whitney G. regény a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában.

Ezúttal a Two Weeks Notice kötetre esett a kiadó választása, ami magyarul a Felmondólevél címet kapta. A történet elég érdekesnek tűnik, a borító pedig több, mint szexi. Nézzétek csak!

Whitney G. – Felmondólevél

Tisztelt ​Címzett!

Jelen levelemben hivatalosan is bejelentem a távozásomat a Parker Internationaltől (és az arrogáns, lekezelő vezérigazgatótól), kéthetes felmondási idővel.

Döntésem meghozatala NAGYON KÖNNYŰNEK bizonyult, hiszen az elmúlt két év kifejezetten pocsék volt. A világ legnagyobb szerencséjét kívánom a következő menedzserasszisztensnek (szüksége lesz rá), s ha a főnököm bármit kérne tőlem a következő két hétben, legyen szíves a tudtára adni, hogy rohadtul csinálja meg egyedül…

Tisztelettel (igazából nem is)

Tara Lauren

Ilyen felmondólevelet kellett volna küldenem a főnökömnek, mert hivatalosabb változatot, amelyikben „hálás vagyok minden lehetőségért”, és „megtiszteltetés számomra az összes gyümölcsöző tapasztalat” az évek során… Nos, azt visszadobta a szexi, önelégült félmosollyal, ami a védjegye. És hozzátette, hogy „határozottan javaslom, olvassa el az apróbetűs részt a szerződésében”.

Tehát úgy is tettem.

És most rájöttem, hacsak nem adom elő, hogy meghaltam, nem mérgezem meg, vagy nem találok módot a lehetetlen szerződésem újratárgyalására, akkor kénytelen leszek New York egyik legpimaszabb és legkönyörtelenebb vezérigazgatója keze alatt dolgozni.

De aztán késő este felhívott egy sürgős ajánlattal…

Elképesztően szexi és pimasz, feszültséggel teli könyv, amiben a forró jelenetek mögött mély lélektani összefüggések bontakoznak ki a drámák felszínre kerülésével.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading