Home Hírek Jön magyarul Reese Witherspoon egyik kedvenc könyve

Jön magyarul Reese Witherspoon egyik kedvenc könyve

A jól ismert amerikai színésznő, Reese Witherspoon igazi könyvrajongó, csak úgy falja az olvasmányokat, sőt, könyvklubot is üzemeltet, hogy népszerűsítse az olvasást.

A Művelt Nép Kiadó jóvoltából 2017. szeptember 04.-én megjelenik Reese Witherspoon egyik kedvence, amiről így nyilatkozott: “Sötét és csavaros pszichológiai thriller“. A fülszöveg alapján tényleg erre lehet számítani. Ami pedig még jobb, hogy a regényből filmadaptáció is készül majd! Alább megtaláljátok a magyar borítót és a fülszöveget is.

Wendy Walker – Van, aki nem felejt

A jómódú connecticuti kisvárosban tökéletesnek tűnik az élet.

Egy bulin azonban brutális támadás éri a tizenhat éves Jenny Kramert. A lány közvetlenül a támadás után erősen vitatott orvosi kezelést kap, egy olyan gyógyszert, amely kitörli memóriájából az erőszakos eseményt.

Telnek, múlnak a hetek és hónapok, a fizikai sebek begyógyulnak, a támadásnak pedig nincs valóságos emléke, Jenny azonban heves érzelmi emlékeivel viaskodik.

Édesapja szinte beleőrül, hogy képtelen megtalálni lánya támadóját, anyja viszont inkább úgy viselkedik, mintha ez a szörnyűség semmilyen hatással nem lett volna “tökéletes” vidéki társasági életére. Miközben segítséget keresnek Jennynek, és egyre könyörtelenebbül kutatnak a szörnyeteg után, aki betört a városukba, vagy talán ott él közöttük, óhatatlanul előkerülnek az évek óta árnyékban megbúvó gondok – a házasságuk és a zárt közösség törésvonalai.

A sokkoló végkifejletű pszichológia thriller különlegessége, hogy a történetet Jenny pszichiátere meséli el.