Minden, amit tudnod kell a Minden, mindenről!

Minden, amit tudnod kell a Minden, mindenről!

3
Oszd meg!

Már készül az itthon is megjelent Minden, minden című regény filmváltozata, így itt az idő, hogy összeszedjünk néhány információt a filmről – és persze a könyvről is. Szóval, íme, minden, amit tudni érdemes a Minden, mindenről!

minden-minden

– A könyv nagyon érdekes témáról szól: a hősnő egy nagyon ritka betegségben szenved, gyakorlatilag az egész világra allergiás. Csak az édesanyjával, és az ápolónőjével beszélget, amikor aztán megismeri Ollyt, a nagyon cuki szomszéd srácot. Naná, hogy egymásba szeretnek.

– A könyvet Nicola Yoon írta, aki Los Angelesben él. A férje, David Yoon író és illusztrátor, mellesleg az ő rajzai láthatóak a Minden, mindenben is.

– Külföldön hatalmas sikert aratott a regény, és sokan a borítójába szerettek bele, amit igazán meg tudok érteni. Nálunk a fent látható külsővel jelent meg, ami egész jópofa, de az eredeti is jól fest. Íme!

minden-minden-eredeti

2016. szeptember 7.-én kezdődtek el a film forgatási munkálatai. A stáb Vancouverben, Kanadában forgat.

– A női főszereplőt, Maddyt Az éhezők viadalából ismerős Amandla Stenberg alakítja. A kis Rue azóta igencsak felnőtt!

– Olly bőrébe Az 5. hullám filmből, vagy a Melissa & Joey-ból ismert Nick Robinson bújt. A filmben a szokottnál hosszabb hajjal lesz látható, és egek, ez is tök jól áll neki!

minden-minden-fohosok

– Maddy édesanyját, Carlát a mexikói Ana De La Reguera alakítja. A színésznő korábban mexikói telenovellákban tűnt fel, majd olyan sorozatokkal, mint a Narcos és az Eastbound and Down szerzett ismertséget Amerikában. A Minden, minden lehet karrierjének egyik legjelentősebb állomása.

– A filmet Stella Meghie rendezi, ráadásul ő a producere is a projektnek. Stella hozzáértését jól mutatja, hogy a munkálatokba – például a színész kiválasztásokba – bevonta a könyv írónőjét, Nicola Yoont is. Sőt, igyekezett mindenben a regény által írtakat figyelembe venni, így nagy eséllyel könyvhű adaptációra készülhetünk.

minden-minden-nick-robinson

4391 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
4391 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

3 Hozzászólások

 1. Te olvastad ezt a könyvet, Tibi?
  Én épp most járok a közepén de szokásomhoz híven elspoilereztem magamnak a könyv lényegét, szóval jó feldúlt vagyok. Persze Neked nem spoilerezem el, csak kíváncsi vagyok, olvastad-e vagy csak a szemezés fázisában tartasz? 🙂

  Ui.: A főszereplő AmandLa Stenberg, nem Amanda. De jó választás főszereplőnek, örülök, hogy fellendülőben van a karrierje. 🙂

  • Még nem olvastam, de mindenképpen tervezem, mert nagyon megfogott a története.
   A spoilerezést sajnálom, jelentősen le tudja rontani a könyvélményt :/
   Banyek, AmandLát köszi, azt a fránya L betűt eddig nem vettem észre 😀

   • Jaaa, nekem a spoiler nem rontja le a könyvélményt, tipikusan az az ember vagyok, aki módszeresen előrelapoz, hogy “összejönnek-e a végén”, illetve, hogy “ki a gyilkos” 😀
    Csak most felzaklatott a dolog – bár épp csak úgy, mint olvasás közben felzaklatott volna – és ezt a zaklatottságot nem éreztem az ajánlódban, ezért kérdeztem rá 🙂