Szeptembertől Budapesten forgatja az új filmjét Dylan O’Brien!

Szeptembertől Budapesten forgatja az új filmjét Dylan O’Brien!

5
Oszd meg!

A Teen Wolf és az Útvesztő sztárja immáron teljesen felépült, és el is kezdett készülni az új szerepére!

dylan

A színész az American Assasin filmben kapott főszerepet, ami Vince Flynn sikeres könyvsorozata alapján készült. O’Brien karaktere a főhős, Mitch Rapp, akinek miután a barátnője meghal egy terrorista támadás során, csatlakozik a CIA-hez. Az arab nyelvvel foglalkozó egyetemista srácból így lesz orgyilkos.

A film további főhősei Taylor Kitsch és Michael Keaton. És mi a legjobb hír? Hogy a forgatás szeptemberben kezdődik, a helyszín pedig London és Budapest!

Bizony, a fővárosban élők könnyedén összefuthatnak a film főhőseivel, akár még az Útvesztő köteteiket is dedikáltathatják Dylannel. Hát nem szuper? 🙂

dylan-o-brien

54523 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

5 Hozzászólások

  1. nem szeretnék kötekedni, de ez qrva nagy kacsa…. én is nagyon szeretném, ha Dylan felépült volna, de tavasz és a balesete óta SEMMI HÍR nincs róla.

  2. Ne haragudj kedves becca prior!
    Több hír is kikerült! Leforgatta mind az Útvesztőt, mind visszatért a Teen Wolfba forgatni! Igaz a keze be volt kötve az első képek alatt!
    Tehát már jól van. A hír pedig nem kacsa!

  3. Van is róla hír a balesete óta még ha nem is sok. Dylan már jól van amire bizonyíték is van, mostanában gyakran fotózkodik a rajongóival.
    Mercii a Teen Wolf-os forgatási képek viszont még a nagy Halálkúra forgatása alatti balesete előtt készültek. A kezén a kötés egy másik sérüléséből volt amit beleírtak az írók a sorozatba.