Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Íme az új Cassandra Clare könyv éldekorált borítója!

A szeptember végi Könyvfesztiválra magyarul is megjelenik Az utolsó órák trilógia utolsó kötete, ami a Tövislánc címet viseli.

Cassandra Clare könyve négy kivitelben fog megjelenni: puha és kemény táblás, illetve mindkét kivitel kap éldekorált kiadást is. És nézzétek csak, ennyire álomszép lett az éldekorált borító!

A könyv fülszövegét is bemásoltam, de óvatosan olvassátok, mert spoileres lehet.

Cassandra Clare – Tövislánc (Az utolsó órák 3.)

Jamesnek és Cordeliának meg kell mentenie Londont – és a házasságukat.

Cordelia Carstairs mindent elveszített, ami fontos neki. Rövid idő alatt megélte az apja meggyilkolását, a tervei meghiúsulását, hogy a legjobb barátnője, Lucie parabataija legyen, és darabokra hullott a házassága. Még rosszabb, hogy egy ősi démon, Lilith elkötelezettje lett, ami megfosztotta őt az árnyvadászerejétől.

Miután Párizsba menekül Matthew Fairchilddal, Cordelia reménykedik abban, hogy a város csillogó éjszakai életében meg tud feledkezni a viszontagságairól. Ám a valóság közbeszól, döbbenetes hír érkezik otthonról. Tatiana Blackthorn megszökött, Londont pedig új keletű veszély fenyegeti Belial, a Pokol Hercege felől.

Cordelia visszatértekor Londonban káosz és széthúzás uralkodik.
Egy váratlan ellenség felfed egy régóta őrzött titkot, a Herondale család pedig súlyos vádak alatt találja magát. Cordelia meg akarja védeni Jamest, ám tépelődik az iránta érzett szerelme és a Matthew-val való új élet között,
Úgy tűnik, hogy mindenkinek egyedül kell szembenéznie a fenyegetésekkel.

Nem sok idő maradt, Belial terve pedig az, hogy halálos hullámként elmossa London árnyvadászait. Ha Cordelia és a barátai meg akarják menteni a várost – és a családjaikat –, akkor össze kell szedniük a bátorságukat, félretenni a büszkeségüket, és újra megbízni egymásban.
Ha elbuknak, talán mindent elveszítenek – még a lelküket is.

Az utolsó órák-sorozat befejező kötete Cassandra Clare tollából.