Home Hírek Magyar borítót kapott az új Cassandra Clare könyv, a Mágia vörös tekercsei!

Magyar borítót kapott az új Cassandra Clare könyv, a Mágia vörös tekercsei!

Hamarosan megjelenik Cassandra Clare és Wesley Chu könyve, amiben Magnus és Alec a főszereplő, a történet pedig a Bukott angyalok városa előtt játszódik, és a szerelmük kibontakozását mutatja be.

A könyvhöz már megkaptuk a magyar borítót, ami hallelujah nem az illusztrált lett, hanem az újabb, ami illeszkedik a többi kötethez is.

Kapunk ám egy exluzív kiadást is, a kiadó egyelőre még nem hozta nyilvánosságra mi lesz benne az extra, így ott még lehet izgulni egy picit 🙂 Addig is, íme a tökéletes borító és a fülszöveg.

Cassandra Clare & Wesley Chu – A mágia vörös tekercsei (A legősibb átkok 1.)

A New York Times-bestsellereiről nevezetes Cassandra Clare és a díjnyertes Wesley Chu tollából érkező új sorozatban Magnus Bane boszorkánymester és Alec Lightwood együtt utazzák be a világot a Végzet Háborúja után. A mágia vörös tekercsei árnyvadászregény.

Magnus Bane csak egy jó kis vakációra vágyott – pazar európai körutazásra Alec Lightwooddal, az árnyvadásszal, akivel csodák csodája, végre együtt vannak. Csakhogy jóformán meg sem érkeznek Párizsba, amikor előkerül egy régi barát, és híreket hoz egy Karmazsin Kéz nevű démonimádó szektáról. Egy szektáról, amit minden jel szerint Magnus alapított. Réges-régen. Viccből.

Magnus és Alec Európán át veszi üldözőbe a Karmazsin Kezet és titokzatos vezetőjét, mielőtt a szekta még nagyobb kárt okozna. Ha nem lenne elég baj, hogy a romantikus vakációnak lőttek, lépten-nyomon démonokba ütköznek, és már azt sem tudni, ki a barát, ki az ellenség. Miközben az igazság után kutatva egyre nehezebb helyzetbe kerülnek, Magnusnak és Alecnek jobban meg kell bíznia egymásban, mint valaha – akkor is, ha így rég rejtegetett titkok kerülnek a felszínre.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)