Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Vörös Pöttyös regényből készült film kap premiert a Netflixen!

A pandémia tombolásának az idején, 2021. május 14-én mutatták be az amerikai mozik a Finding You – Ott rám találsz filmet, ami Jenny B. Jones itthon is megjelent regénye alapján készült.

A film a hazai mozikat el is kerülte, de most végre mi is láthatjuk, ugyanis 2023. március 05-én a Netflix is elhozza magyarul a filmet. Bevallom, én már nagyon várom, mert imádom a történetet, plusz kifejezetten szeretem az Írországi helyszíneken forgatott filmeket.

A főszerepekben Katherine McNamara (Shadowhunters), Jedidiah Goodacre (Sabrina hátborzongató kalandjai) és Rose Reid.

Íme a film Netflixes leírása: Miután egy fiatal hegedűművész kudarcot vall egy meghallgatáson, Írországba utazik inspirációért, és találkozik egy híres filmcsillaggal, aki valódi kapcsolatra vágyik.

A könyv már itthon is megjelent, alább a magyar borító és a fülszöveg. Ide kattintva meg is rendelhető.

Jenny B. Jones – Finding You: Ott rám találsz

Finley-t ​a gyász űzi Írországba. De a szeretet vezeti haza.

Finley Sinclair nem egy tipikus tizennyolc éves. A jó humorú, kitartó és törekvő lány a New York-i Konzervatóriumba készül felvételizni. A meghallgatásra saját szerzeménnyel készül. Még be kell fejeznie a dalt, ám kreativitása a semmibe vész, amikor a bátyja, Will életét veszti.

Finley úgy dönt, Írországba megy tanulni. Végig akarja járni az utat, amiről Will az útinaplójában mesél. A testvére ezen a helyen érezte magát legközelebb Istenhez, és Finley bízik abban, hogy útjának bejárása neki is segíteni fog , hogy rátaláljon a lelki békéjére. Így hát jelentkezik egy cserediákprogramba, és felszáll az Írországba tartó gépre.

Beckett Rush, a szívtipró hollywoodi sármőr, a tinirlányok bálványa szintén Írországba megy, egy vámpíros film forgatására. A repülőúton összeismerkedik Finley-vel, és hamar kiderül, hogy ő az egyetlen lány, aki nem ájul el a fiú vonzerejétől. Írországban újra találkoznak, és Beckett ráveszi a lányt, hogy legyen az asszisztense, cserébe pedig ő végigkíséri az országon.

Írországban Finley lassan ismét az összeomlás szélére kerül. Fivére elvesztése, az iskolai nyomás, a kötelező projektmunka, a közelgő meghallgatás, és a közte és Beckett közt bontakozó kapcsolat miatt –nevezzük bárminek is – számára eddig ismeretlen, aggasztó bűntudat gyötri. Mikor szól végre hozzá Isten ebben a smaragdzöld színű mennyben?

Aztán valami olyasmit tapasztal meg, ami gyökeresen megváltoztatja az életszemléletét. Vajon rájön, hogy minden, amit eddig keresett, végig ott volt vele?

Felemelő történet az igazság kereséséről és a reményről, mély sebekből gyógyuló fiatalok számára. Igazi élményáradat.

Ideális, szeretetteljes ajándék ballagásra, karácsonyra, születésnapra, fontos mérföldkövek ünneplésére.