Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Vívódás címmel jön magyarul a Sóvárgás harmadik kötete

Ugyan pontos megjelenési dátum még nincs, de már nyilvános, hogy jön magyarul a Sóvárgás harmadik kötete, a Vívódás. Én most olvasom a sorozat második részét és még mindig imádom, örülök, hogy nem kell sokat várnom az új részre. Íme a fülszöveg és a gyönyörű magyar borító.

Tracy Wolff – Vívódás (Sóvárgás 3.)

Grace az összeomlás szélén áll. Egyetlen vágya, hogy nyugodtan befejezhesse a középiskolát, erre azonban szinte semmi esélye sincs, mivel a paranormális világ fele rá vadászik.

És ha ez nem lenne elég, a kapcsolati státusza bonyolultról tornádó sújtotta romokra változott, Jaxon pedig fagyosabb, mint az alaszkai tél. Ezenkívül fel kell készülnie a koronázására, amely teljesen megosztja a misztikus lényeket és vezetőiket. Cyrus, a vámpírkirály minden aljas trükkjét beveti ellene, az ősöreg Vérontó, Jaxon korábbi nevelője pedig egy rég eltűnt ereklye felkutatására biztatja a lányt és barátait.

Vajon Grace meg tud birkózni ennyi mindennel? Ki mozgathatja a szálakat a háttérben? A lánynak és társainak nehéz döntéseket kell meghoznia… és nem biztos, hogy mindenki túléli ezek következményeit. Vérfagyasztó romantika, misztikum és sodró lendület: a Sóvárgás-sorozat harmadik kötete még nagyobb sebességre kapcsol.