Home Borítómustra Borítómustra: Sally Thorne – Gyűlölök és szeretek

Borítómustra: Sally Thorne – Gyűlölök és szeretek

Sally Thorne debütáló regénye, a Gyűlölök és szeretek külföldön hatalmas sikert aratott, és már a megfilmesítési jogai is elkeltek.

Eredetileg Ausztráliában és Amerikában jelent meg a könyvkiadás világában játszódó regény, és mindkét helyen rajzolt borítót kapott, és külföldön is elég sok ilyen megoldás született. Bár magában a műfajban odakint gyakoriak ezek az illusztrált borítók, itthon érzésem szerint nincsenek annyira elterjedve, különösen az Arany Pöttyös kategóriában, amiben végül megjelent itthon a kötet.

Így nálunk saját, egyedi borítót kapott a könyv, amiben a két főhős egymás iránti ellenszenvére épített a tervező. Alább megnézhetitek azt is, hogy milyen borítókat kapott külföldön a kötet.

MAGYARORSZÁG

AMERIKA

AUSZTRÁLIA

BULGÁRIA

CSEHORSZÁG

FRANCIAORSZÁG

HORVÁTORSZÁG

IZRAEL

NÉMETORSZÁG

OLASZORSZÁG

OROSZORSZÁG

ROMÁNIA

SPANYOLORSZÁG

SVÉDORSZÁG

SZLOVÉNIA

GYŰLÖLÖK ÉS SZERETEK – BLOGTURNÉ

 • Tab 1 content goes here.
 • A könyv főszereplői egy könyvkiadóban dolgoznak, így a játék során is hasonló vizekre evezünk. Minden állomáson egy olyan könyv fülszövegrészletét találjátok, amelynek valamelyik szereplője szintén kiadóban dolgozik. A dolgotok mindössze annyi, hogy beírjátok a rafflecopter doboz megfelelő sorába a könyv szerzőjét és címét.
  Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

  Alice mindig is fiatalabbnak látszott a koránál, még őszülő hajjal és lompos New Jersey-i háziasszony-megjelenésével is. Most, hogy a férje lelépett, a lánya pedig már felnőtt ember, Alice-nek égető szüksége támad egy teljesen új életre.

  a Rafflecopter giveaway
  https://widget-prime.rafflecopter.com/launch.js

 • 10.20. Deszy könyvajánlója
  10.22. Angelika blogja
  10.24. Betonka szerint a világ…
  10.26. Sorok között
  10.28. Kristina blogja
  10.30. Könyvvilág