Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

A csokoládékert: Egy dalszövegíróba zúg bele a hősnő az új romantikus kötetben

Újabb romantikus kötet érkezik a Könyvmolyképző Kiadónál, a címe A csokoládékert címmel, és ez a Dare River sorozat második kötete, a Country-Éden volt az első.

A megjelenés 2022 végén esedékes, íme az eredeti borító és a fülszöveg, amiből kiderül, hogy milyen romantikus kötet vár ránk!

Ava Miles – A csokoládékert (Dare River 2.)

*Elindította saját tájépítész vállalkozását és bátyja, a countryzenész rocksztár barátainak dolgozik.

Első ügyfele egy vonzó, érzelmes alfahím, és ő az egyetlen férfi, aki kísértésbe viszi, de egyúttal halálra is rémíti. John Parker McGuiness sokféle tehetséggel van megáldva, dalszöveg-íróként és a countryzene legnagyobb sztárjainak ügyvédjeként is dolgozik. Mindennél jobban vonzódik Tammyhez, és alkalmazza is, mint tájépítésztt, mert szeretné neki megmutatni, hogy egymásnak teremtették őket.

Amikor Tammy megtudja, hogy a férfi csokoládéfüggő, varázslatos helyet tervez neki – egy csokoládékertet. Ahogy a kert életre kel, úgy növekszik egymás iránti szerelmük is. Amikor Tammy otthonában tragédia történik, John Parker hegyeket mozdítana meg, hogy megvédje őt és gyermekeit.

Tammy küzdeni kezd újonnan megtalált függetlenségéért, miközben a csokoládékert varázsával segítenek a gyerekeknek, hogy újra biztonságban érezzék magukat.
*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)