Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Senior Year: A Netflix filmjében 20 év kóma után akar bálkirálynő lenni Rebel Wilson

Az imádnivaló komika Rebel Wilson végre visszatér a filmezéshez is, a legújabb filmje, a Senior Year a Netflixen debütál május 13-án, a történetébe pedig már most beleszerettem.

A hősnő, Wilson egy olyan népszerű pompomlányt alakít, aki egy baleset után húsz évre kómába kerül, és amikor felébred, már 37 éves, de fejben ugye még mindig 17. Elhatározza, hogy valóra váltja régi álmát: igenis bálkirálynő lesz, így visszatér a gimibe, ahol ugye minden megváltozott azóta…

A napokban megérkezett az első trailer a filmhez, és gyerekek, én már ennyibe beleszerettem! Nagyon kíváncsi leszek hogy reagálja majd le a film, hogy végső soron itt eltelt 20 év, és annyi minden változott (lásd közösségi média, és maguk a diákok is). Mit is mondhatnék még, alig várom a premiert.

Azért tegyük hozzá, a szereposztás se semmi, Rebel Wilson mellett ők is játszanak a filmben: Justin Hartley (This is Us), Alicia Silverstone (Spinédzserek), Angourie Rice (Nap nap után), Sam Richardson (Az alelnök), Zoë Chao (Love Life), Mary Holland (Karácsonyi meglepi) és Chris Parnell (Libabőr).