Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Két Colleen Hoover regényből is készül adaptáció!

A Colleen Hoover rajongók most fellélegezhetnek, ugyanis az író két könyvéből is készül az adaptáció, és remélhetőleg olyan jók lesznek, mint amilyen a Confess sorozat volt.

Kezdjük azzal, amiről már régóta tudunk. A Velünk véget ér adaptáción a Jane the Virgin férfi főhőse, Justin Baldoni dolgozik, aki rendezőként a Két lépés távolsággal már bizonyított. Baldoni számára igazi szerelemprojekt a Velünk véget ér, erről már többször is posztolt, Hooverrel is találkozott. Nála tényleg azt lehet érezni, hogy érti és érzi miről szól a történet, és ez nagyon fontos.

Baldoni nemrég klassz hírt posztolt Tik-Tokon: ugyanis már elkészült a forgatókönyv első vázlata, így ha lassan is, de haladnak a munkálatok.

Hoover Verity c. regénye tavaly jelent meg itthon, az író eredetileg magánkiadásban jelentette meg. Nos, a női pszichothriller Amerikában egy nagy kiadóhoz került most, ahol újra meg fog jelenni, ezúttal papír kötetben is. Sőt, az író szerződést is kötött a kiadóval, miszerint 2023 nyarára egy újabb női pszichothrillert adnak majd ki tőle Amerikában. Az író új kiadójával többek között Harlan Coben, Michael Connelly és Sandra Brown dolgozik együtt.

A sajtóközleméynben szerepel a jó hír is, miszerint a Verity filmes jogai is elkeltek már, amire az Amazon Studios csapott le, és már producerei is vannak Nick Anctosca és Alex Hedlund személyében.

Így tehát láthatjuk, két Hoover adaptáció is készülőben van, reméljük ezek meg is valósulnak, nem úgy, mint az Ugly Love-é. Amint lesz hír, osztom is meg veletek!


Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading