Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Ezúttal egy női Vámpírnaplók tér vissza a The Legacies-ben!

A The CW-n (és itthon az HBO GO) műsorán fut a Vámpírnaplók-univerzum harmadik felvonása, a The Legacies, aminek a főszerepében Klaus és Hayley tinédzser lánya, Hope, a helyszín pedig a Salvatore iskola.

Most egy újabb eredeti szereplő tűnik fel a The Legaciesben. A Rebekah Mikaelsont alakító Claire Holt a november 11-én bemutatásra kerülő részben lesz látható, ugyanis Hope bajba kerül, és csupán egyetlen ember segíthet rajta, az pedig Rebekah.

Meg kell mondjam, nagyon izgatott vagyok a visszatérés miatt, mert az originál vámpírok közül Rebekah volt a kedvencem, a The Originalsban is imádtam a jellemét. A Hope-hoz fűződő kapcsolata pedig imádnivaló, már kisbabakóra óta védelmezte a lányt, így nagyon érett már a visszatérése, még ha nem is marad sokáig.

Egyébiránt nem Rebekah az egyetlen Vámpírnaplók szereplő, aki feltűnt már a sorozatban. Korábban Matt Donovan (Zach Roerig), Jeremy Gilbert (Steven R. McQueen), Kai Parker (Chris Wood), Jo Laughlin (Jodi Lyn O’Keefe) és Freya Mikaelson (Riley Voelkel) is megismételte a szerepét.

<

Discover more from Sorok Között Könyves Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading