Home Hírek Örülhetnek a Rázós könyv rajongói: Készülőben a Fogoly a sötétben film!

Örülhetnek a Rázós könyv rajongói: Készülőben a Fogoly a sötétben film!

C.J. Roberts, a Fogoly a sötétben című regény szerzője érdekeset kért a rajongóitól Facebookon: írják meg, hogy kit javasolnának a Livvie és Caleb szerepére.

Kaptunk leírást is: Caleb 26 éves, szőke hajú, kék szemű, orosz beütés. Gyönyörű, de maszkulin. Livvie személyében 18-20 éves, barna hajú, barna szemű latinos színésznőt keresnek.

Az egyik olvasó bekommentelte, hogy legyen Chris Hemsworth, mire az írónő megjegyezte, hogy “túl drága nekem“, és kifejezte, hogy népszerű, de nem A-listás színészeket keresnek, például tv-sorozatok sztárjait.

Javaslatok már érkeztek, Livvie-nek például Eiza González (Alkonyattól pirkadatig) és Camila Mendes (Riverdale). Caleb szerepére a rajongók javaslatai eddig például Alexander Ludwig (Vikings) és Alex Pettyfer. Utóbbi a tökéletes választás, ugye? 🙂

És hogy mikor lesz a film? És hol? Az írónő kommentben azt írta, hogy még sok részletet kell átbeszélniük, és már majdnem lemondott arról, hogy elkészülhet a film.

Jelenleg tehát javaslatokat kell tennie, hogy kiket látna szívesen a filmben, de még semmi biztos nincs. Ha neked is lenne tipped, akkor ide kattintva megírhatod.