Home Hírek Két imádott Vörös Pöttyösből is elkészül végre az adaptáció!

Két imádott Vörös Pöttyösből is elkészül végre az adaptáció!

Vannak azok a könyvek, amiknek hamar elkel az adaptációs joga, de ilyen-olyan okok miatt sok idő, mire láthatjuk is őket. Nos, most két ilyen adaptációról is jó hírek jöttek!

Benjamin Alire Sáenz osztotta meg a jó hírt, hogy már keresik a színészeket az Aristotle és Dante a világmindenség nyomában filmhez. A felhívásban az szerepel, hogy hamar küldjék el az érdeklődők a jelentkezést, mert gyorsan haladnak a folyamatok. (Érdekességként amit kérnek: név, lakcím, telefonszám, e-mail cím, headshot, azaz fénykép, bio, születési dátum & kor).

A film producere többek között Lin-Manuel Miranda és Eugenio Derbez, a rendező és a forgatókönyvíró Aich Alberto.

A könyvet egyszerűen imádtam, a ’80-as évek végén játszódik, két mexikói származású amerikai srác a főszereplője, akik először barátok lesznek, aztán egymásba szeretnek. Gyönyörű regény szeretetről, barátságról, a latin örökség nehézségeiről, önmagunk elfogadásáról és persze a szerelemről.

Becca Fitzpatrick Csitt, Csitt sorozata egy fiatal lányról, Noráról szól, akit a származása miatt irányítani akarnak, miközben egy szexi angyal, Folt szegődik mellé, akibe bele is szeret.

Legutóbb 2019 környékén volt forró a talaj az adaptáció kapcsán, akkor már főszereplőket is castingoltak. Lana Liberto (Könnyű, mint a pehely) lett Nora, míg Wolfgang Novogratz (Táncra fel!) kapta meg Folt szerepét.

A projekt körül sokáig nagy volt a csend, de most kiderült, hogy 2022-ben debütál a Csitt, Csitt film a Paramount+ streaming szolgáltatón Amerikában, a forgatás pedig még idén elkezdődik. Arról egyelőre nincs hír, hogy Lana és Wolfie marad-e a főszerepekben. Én örülnék nekik.