Sorok Között Könyves Blog Body Wrapper

Magyar borítót kapott az új Rubin Pöttyös, az Egy városi lány!

Gyötrődések címmel új sorozatot indít a Könyvmolyképző Kiadó. A Rubin Pöttyös-szériák jó szokásához híven mindegyik kötetben mások a főhősök, itt ráadásul a sorozaton belül még a szerzők is cserélődnek.

Először az Egy városi lány történetét ismerhetjük meg, aminek a főhőse, Madison, nemrég vált el egy hollywoodi sztártól, és ekkor menekül el egy vidéki vendégházba, ahol megismer egy különleges férfit.

A kötet szerzői itthon is jól ismertek: Chelle Bliss a Gyógyító szerelem, Meredith Wild pedig a Rád kattanva kötetekkel mutatkozott be.

Az Egy városi lány még a nyáron megjelenik, a magyar borítót és a fülszöveget már meg is nézhetjük. Íme!

Meredith Wild & Chelle Bliss – Gyötrődések 1. Egy városi lány

A feltörekvő hollywoodi sztártól frissen elvált Madison Atwood úgy érzi, el kell menekülnie. Lesifotósok loholnak a nyomában, a bulvársajtó tele van a romokban heverő szerelmi életével. Az észak-kaliforniai Avalon Springs vendégházban köt ki, hogy újra magára leljen.

Luke Dawson a társadalomtól elvonultan él. Amikor kiszúrja a meleg forrásban fürdőző nőt, nem tudja levenni róla a szemét. De kiderül, hogy bármennyire is gyönyörű, csak egy városi lány, aki megzavarta a nyugalmát.

Amikor Madison rábukkan Luke eldugott faházára, a férfi nem képes őt elküldeni. Nem ígérnek egymásnak semmit. Madison arra vágyik, hogy újra kívánja őt egy férfi, Luke pedig egy nő érintése után sóvárog. De a sorsnak más tervei vannak, és egy szenvedélyes éjszakánál többet kénytelenek együtt tölteni. Vajon Luke lemond az egyetlen nőről, aki felébresztette szunnyadó érzelmeit? És Madison hátrahagyja a férfit, aki mellett végre úgy érzi, megint él?