Home Hírek Végre az enyém – Egy kisbabát talál az otthona előtt a New...

Végre az enyém – Egy kisbabát talál az otthona előtt a New Adult regény szexi főhőse

A Maxim Kiadó Passion Válogatás sorozatába érkezik Melissa Foster új regénye, a Végre az enyém, aminek az alaptörténete igencsak érdekes.

Az elköteleződésfóbiás szexi pasi főhősünk ugyanis egy kisbabát talál az ajtaja előtt, aki valószínűleg az övé, és a gyereknevelésben segítséget is kap egy lánytól, akinek könyvesboltja van.

A regény várhatóan december 10-én jelenik meg magyarul, alább a magyar borító mellett a fülszöveget is elolvashatjátok.

Melissa Foster – Call her Mine: Végre az enyém

A Sugar Lake-könyvek New York Times bestsellerszerzője, Melissa Foster egy élvezetes új sorozattal érkezik. Két jó barát, egy baba, szóval egy instant család és egy meglepő szerelem története ez.

Ben Dalton mindennel kapcsolatban őszinte, kivéve a szívügyeket. Örök idők óta szerelmes legjobb barátjába, a pimasz, nagyszájú, okos Aurelia Starkba. Ben azonban mindig túl sokat tervezget, és az időzítés sosem volt az erőssége. Amikor végre eldönti, hogy lépne az ügyben, Aurelia közli, hogy másik városba költözik – ami felér egy ütéssel.

Aurelia imádja új életét az elbűvölő városkában, Harmony Pointe-ban. Jó a lakása, saját könyvesboltja van, és ami a legjobb, a bűnösen dögös, elköteleződésfóbiás barátja, akibe évek óta bele volt zúgva, már nem egy köpésnyire van tőle. Talán végre túlteheti magát a viszonzatlan szerelmen, amit érzett, és továbbléphet.

De aztán amikor Ben egy nap egy kisbabát talál a tornácán – egy kisbabát, aki feltehetőleg az övé –, Aurelia ott lesz mellette, hogy támogassa. Egyikük sem tud semmit a babákról, de hát mi lehet olyan nehéz? Ben és Aurelia hirtelen belekerülnek egy világba, mely tele van szeretettel, nevetéssel, a baba anyjának felkutatásával, és még a végén a boldogan, amíg meg nem is a képbe kerülhet… csak épp nem úgy, ahogyan bármelyikük is várná.