Home Hírek Befutott az új Veronica Roth könyv friss magyar borítója és a fülszövege...

Befutott az új Veronica Roth könyv friss magyar borítója és a fülszövege is!

Új magyar címet kapott az új Veronica Roth könyv, a Carve the Mark. Eddig Jelek a bőrön volt a munkacíme, a végleges az Árnyak és jelek lett.

Az új címhez frissített magyar borítót is kaptunk, sőt, leleplezték a fülszöveget is. Az Árnyak és jelek 2017. január 17-én jelenik meg, 464 oldalas lesz, a gondos fordítást Kleinheincz Csillának köszönhetjük.

* Ide kattintva -20% kedvezménnyel előrendelhető a könyv *

veronica-roth-arnyak-es-jelek

Veronica Roth – Árnyak és jelek

Egy rejtélyes áram által átjárt galaxisban mindenki különleges adománnyal születik.

CYRA a shotet nép fölött uralkodó kegyetlen zsarnok húga, akit áramadománya fájdalommal és hatalommal ruház fel. A bátyja a képességeit kihasználva az ellenségei kínzására kényszeríti a lányt, ám

Cyra nem csupán fegyver a testvére kezében: szívós, fürge és eszesebb, mint ahogy azt a zsarnok sejtené.

AKOS egy földműves és egy orákulum nagylelkű fia Thuvhe fagyott bolygójáról, akinek hűsége a családja iránt nem ismer határokat, és akit különleges áramadománya védelmez. Miután Akost és fivérét ellenséges shotet katonák ejtik foglyul, kétségbeesetten küzd azért, hogy a testvérét kimenekítse – kerüljön bármibe.

Akos Cyra világába kerül, és az országaik és családjaik közti viszály leküzdhetetlennek tűnik. Vajon segítenek-e egymásnak túlélni, vagy elpusztítják egymást?

Az Árnyak és jelek Veronica Roth lenyűgöző története a barátság – és szerelem – erejéről egy váratlan adományokkal teli galaxisban.